*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*1 diş kıyılmış sarımsak
*2 su bardağı doğranmış mantar
* bir tutam tuz
*1 tatlı kaşığı tereyağı
*1 tatlı kaşığı taze kekik
*1 çay kaşığı balzamik sirke
*1 paket milföy hamuru
*300 gr. dilimlenmiş keçi peyniri
Hazırlanışı
Orta boy bir tencerede zeytinyağında sarımsak sotelenir, sonra mantar ve tuz ilave edilip 3-4 dakika daha pişirin.
Balzamik sirke, tereyağı ve kekiği 1-2 dakika daha pişirin. Milföy hamurlarını örgülü şekilde doldurun iç harcıyla peynirleri de ilave edip. Önceden 400 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder