*6 tane küçük domates
*2 yemek kaşığı dijon hardalı
*2/3 su bardağı rendelenmiş Gruyère ya da İsviçre peyniri
*1/4su bardağı kepekli ekmek kırıntısı
*1/2 yemek kaşığı durulanıp süzülmüş kapari
*1/2 yemek kaşığı doğranmış Frenk soğanı
*1/2 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
*1/8 tatlı kaşığı biber (Cayenne olabilir)
Hazırlanışı
Domatesleri ikiye bölüyoruz öncelikle, daha sonra peynir haricindeki diğer malzemeleri iyice harmanlıyoruz ve her domatesin üzerine harç olarak ekliyoruz.
Fırın tepsisini pişirme spreyiyle hazırlıyoruz ve domatesleri tepsiye dizip 2-3 dakika kadar pişiriyoruz, ateşten aldıktan sonra rendelenmiş peyniri ilave ediyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder