3 Nisan 2011

Kakuleli Çikolata

Malzemeler
*1 paket milföy hamuru
*100 gr. krem peynir
*1/4 tatlı kaşığı öğütülmüş kakule veya tarçın
*125 gr. doğranmış bitter çikolata
*biraz un
Hazırlanışı
2 tane milföyü uzun dikdörtgen olarak unlanmış fırın tepsisine dizin, kapak olarak kullanacağınız milföylerin üzerini şerit olarak kesikler atın arasından çikolata görünecek şekilde.
Krem peynir ile tarçın veya kakuleyi iyice karıştırın ve milföyün üzerine dökün, doğranmış çikolata serpin ve milföyü kapatın, kenarlarının iyice kapandığından emin olun. Önceden 400 derecede ısıtışmış fırında 15 dakika pişirin. Kahverengi olana kadar olsa yeterli. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder