2 Nisan 2011

Mantar Bagel

Malzemeler
*1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı
*1 su bardağı taze doğranmış portobello mantarı
*1 tane doğranmış küçük soğan
*1/4 tatlı kaşığı kurutulmuş kekik
*bir tutam tuz
*1 tane Bagel (bir çeşit simit)
*2 dilim az yağlı İsviçre peyniri
*2 dal maydanoz
Hazırlanışı
Orta ateşte tavaya yağı alıp, mantar ve soğanı soteliyoruz. Tuz ve kekik ilave edip iç harcı hazırlayın.
Bagelleri yarıya kesip üzerine iç harcı koyup her dilim için peynir koyun ve önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 8-10 dakika kadar pişirin, servis ederken maydanozla süsleyin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder