*4 tane conchs (bir çeşit kabuklu deniz ürünü)
*1 tane soğan
*2 tane kereviz sapı
*1 tane tatlı biber
*2 tane havuç
*1 tane büyük patates
*3 şerit pastırma
*1/2 yemek kaşığı yağ
*3 tane defneyaprağı
*1 tane doğranmış domates
*1 bardak domates suyu
*1 tatlı kaşığı kekik
*tuz ve karabiber
* worcestershire sosu
Hazırlanışı
Deniz kabuğu, soğan, kereviz, biber ve havucu iyice öğütün öğütücüde. Patates ve pastırmaları zar gibi doğrayın. Pişirme kabının tabanını patates, pastırma ve defneyapraklarıyla döşeyin.
Malzemeleri içine atıp 15 dakika boyunca. Kaynadıktan sonra domates suyunu ilave edin pişmeye yakın kekik, tuz, karabiber ve worcestershire sosunu ilave edip pişirmeye devam ediyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder