*1 çay kaşığı doğranmış sarımsak
*1/2 tatlı kaşığı doğranmış soğan
*1/2 su bardağı domates sosu
*300 gr. lahana
*300 gr. Çin Lahanası
*5 adet taze fasulye
*1/2 su bardağı pişmiş nohut
*2 adet plantain (muza benzer bir sebze)
*180 gr. sert tofu
*2 çay kaşığı şeker
*1/2 çay laşığı tuz
*1 su bardağı su
*1 yemek kaşığı kanola yağı
Hazırlanışı
Güveç olarak pişirileceği için lahanayı, çin lahanasını, fasulyeyi, tofuyu, plantaini koyuyoruz ve suyu ilave edip kaynatıyoruz. 1-2 dakika pişirdikten sonra.
Kızartma tavasında soğan ve sarımsağı kanola yağında 1 dakika kadar kızartıyoruz, sonra güvece ekliyoruz ve domates sosu, tuz, su ve pişmiş nohutu ilave edip 5 dakika kadar daha pişiriyoruz, son olarak şekeri ilave ediyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder